onsdag 8 februari 2012

Favoritmat

En av mina absoluta favoriträtter är rotmos med fläsklägg,( och kåldolmar, fläsk med löksås, raggmunk, potatisgratäng), ja husmanskost med mycket kolhydrater tydligen. Nu kommer väl mina kompisar som går på LCHF, GI och DUKAN dieter att oja sig lite över alla kolhydrater:) Men gott är det!! Bilden la jag ut på begäran av en kompis, som dreglade lite när jag berättade vad jag skulle laga för mat. (Naturligtvis åt jag senap till).

8 kommentarer:

  1. Oj Oj :)
    Kåldolmar och rotmos går hur bra som hälst med Dukan. Rotmos utan potatis alltså :) När jag har nått målvikt får jag ju äta allt, så, så mycket oj får du inte av mig. Fast jag tycker inte om fläsklägg eller potatis, så det går ju bort för det är så..... tycker jag.
    enligt GI får man också äta allt det där, man ska bara välja långsamma kolhydrater, så lite broccoli till denna rätt hade suttit fint enligt alla GIare. LCHFarna skriker rätt ut. :) Smaklig måltid :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, jag tycker om att skoja lite med era dieter, det vet du :) men kåldolmar utan potatis går ju inte. Kram / Anne-Lie

    SvaraRadera
  3. Det der ser ju nästan likadant ut som tallriken jag lagade igår...
    Kan man få receptet på rotmoset?

    SvaraRadera
  4. Jag kokar bara en kålrot, potatis och några morötter, i med salt och 7-8 kryddpepparkorn. Mosa alltihop, klart!

    SvaraRadera
  5. jadu svensk husmanskost de ä grejer d mummmmms

    SvaraRadera
  6. Det bästa som finns! Fast ikväll blir det italiensk Carbonara.

    SvaraRadera
  7. Rotmos o fläsklägg..huualigen ;P

    SvaraRadera