Här är lite bilder från nyårsafton......vita rosor som jag satt i en kruka tillsammans med lite nyårsglitter. Till förätt åt vi jordärtskockssoppa med kräftstjärtar och parmesanchips, varmrätten var helstekt oxfilé med madeirasås, gratinerat potatismos och ugnsstekta tomater, och till dessert chokladmousse, hallon och chokladflarn (jag smälte choklad och bredde ut på bubbelplast).
onsdag 2 januari 2013
Nyårsafton
Här är lite bilder från nyårsafton......vita rosor som jag satt i en kruka tillsammans med lite nyårsglitter. Till förätt åt vi jordärtskockssoppa med kräftstjärtar och parmesanchips, varmrätten var helstekt oxfilé med madeirasås, gratinerat potatismos och ugnsstekta tomater, och till dessert chokladmousse, hallon och chokladflarn (jag smälte choklad och bredde ut på bubbelplast).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Men oj så fint du gjort på Nyårsafton...!!! Jag njuter av bilderna.
SvaraRaderaJag kan nästan känna smaken av maten som ser helt förträffelig ut!!
Det ser godare ut än mat ute på restaurant! Er du kanskje kock!?
God fortsättning på 2013
Kram från Lena
Tack för dina fina ord! Haha, nej jag är inte kock men både min man och jag tycker om att laga mat.
SvaraRadera