måndag 28 november 2011

Invigning av nya grytan




Vi gjorde grekisk Stifado på lördagskvällen i vår nya gjutjärngryta, den är jättebra och TUNG. Det passade ju bra att göra stifado som innehåller både kanel och nejlikor så här på 1:a advent. Till dessert blev det hallon, kanelstekta äpplen och vaniljsås, och som botten smulade jag digestivekex och smälte lite smör i.

5 kommentarer:

  1. Hoppas d smakade bra, d ser då gott ut,
    Inger Ch

    SvaraRadera
  2. Mmmmm det var jättegott! Det var bara den heta grekiska solen och en Mytos som fattades./Anne-Lie

    SvaraRadera
  3. Superduperbra gryta! :D

    SvaraRadera
  4. Mytos d kan ja fixa, men d blir värre m solen som skiner med sin fräånvaro,nästa år blir d nog en grekisl sol igen, tror ja d.Inger Ch

    SvaraRadera
  5. dåligt med stavningen idag tror ja.Inger Ch

    SvaraRadera