Vi gjorde grekisk Stifado på lördagskvällen i vår nya gjutjärngryta, den är jättebra och TUNG. Det passade ju bra att göra stifado som innehåller både kanel och nejlikor så här på 1:a advent. Till dessert blev det hallon, kanelstekta äpplen och vaniljsås, och som botten smulade jag digestivekex och smälte lite smör i.
måndag 28 november 2011
Invigning av nya grytan
Vi gjorde grekisk Stifado på lördagskvällen i vår nya gjutjärngryta, den är jättebra och TUNG. Det passade ju bra att göra stifado som innehåller både kanel och nejlikor så här på 1:a advent. Till dessert blev det hallon, kanelstekta äpplen och vaniljsås, och som botten smulade jag digestivekex och smälte lite smör i.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hoppas d smakade bra, d ser då gott ut,
SvaraRaderaInger Ch
Mmmmm det var jättegott! Det var bara den heta grekiska solen och en Mytos som fattades./Anne-Lie
SvaraRaderaSuperduperbra gryta! :D
SvaraRaderaMytos d kan ja fixa, men d blir värre m solen som skiner med sin fräånvaro,nästa år blir d nog en grekisl sol igen, tror ja d.Inger Ch
SvaraRaderadåligt med stavningen idag tror ja.Inger Ch
SvaraRadera