tisdag 24 maj 2011

Spänning

Jag har precis läst ut en jättespännande bok, kan verkligen rekommendera att läsa den.
Utan ett ord

Powernap

De här sötnosarna är min dotters katter, lilla nykomlingen Lina och Isa. Det är full fart hela dagarna på Lina, det är mycket häng i gardinerna och tugg på sladdar. Stackars reservmamma Isa blir helt slut.Båda katterna kommer från katthemmet i Valbo. Kattungen hittades med sina syskon i en kartong i ett bostadsområde. Nu har dom fått ett tryggt och kärleksfullt hem.

tisdag 17 maj 2011

Namnsdag och Norge

Grattis  REBECCA (älskade dotter) på namnsdagen. Och grattis Norge på nationaldagen!

Varit till kattdoktorn

Vi har varit till veterinären med Cheops idag, det var dags för vaccination och bortrakning av lite tovor. Han är så duktig våran norrman. Det är lätt att få in honom transportburen, och säger inte ett pip (eller mjau) när han åker bil.

söndag 15 maj 2011

Bröllopsrosor

De här vackra rosorna gav vi till brudparet. Det är nog de största rosor jag har sett, så vackra.

Grattis bror och svägerska!

Vi var vittnen när min bror och svägerska gifte sig borgerligt i stadshuset i lördags. Allt skedde i största hemlighet, inte ens deras barn visste om det. Nedan ser ni brudbuketten.

Nya smycken

Jag har gjort lite nya smycken av pärlor som min svägerska köpte när hon var i Kina. Några av smyckena är tingade och några ska jag behålla själv.


Lilla Isa


Min dotters katt Isa (till vänster) fick följa med till stugan förra helgen. Hon trivdes jättebra, och våran katt var så snäll emot henne. Dom gick på varandras lådor och provsmakade varandras mat. Just nu är lilla Isa sjuk, hon äter penicillin mot urinvägsinfektion. Stackars liten. Men hon är jätteduktig på att ta sin medicin. Våran granne i stugan har ca 20 stycken Alpackor, de ser så glada ut. Visst är dom söta?



Presenter

Min väninna fyllde år 30:e april och då gav jag henne detta: ett hjärta som jag sytt och en halsbricka som jag gjort på silversmidet.